Zaterdag 14 November 2015, staat in het Mafcentrum in Maasbree de inmiddels legendarische Saturday Night Live weer op het programma. 

De SNL-concerten bleken in het recente verleden het ultieme live-concept te herbergen: Enkele tientallen muzikanten gaan op één avond samen de bühne op om een avondvullend programma, dat telkens in het kader van een ander thema staat, te verzorgen. Concerten die vooral veel bekijks trokken vanwege de hoge kwaliteit die telkens weer geleverd werd. In de jaren voor 2011 is dit concept al twintig keer bijzonder succesvol uitgevoerd waarbij thema’s als, onder andere, Tour of Duty, One Hit Wonders, The Heavy Seventies, Disco Wonderland,New Wave, Women of Rock, Soul, Seventies Glamrock de revue gepasseerd zijn.

Onder het motto “minimaal repeteren, maximaal presteren” zijn bij deze SNL meer dan 50 (!) muzikanten bereid gevonden om, met slechts één gezamenlijke repetitie, meer dan twee uur livemuziek op de bühne te brengen. Het thema dat tijdens deze SNL centraal staat is “1992” en laat weinig te raden over als het gaat om de vraag uit welk tijdperk de nummers komen.

De kracht van het SNL-concept zit hem vooral in het feit dat zich onder de muzikanten zowel begenadigd jong talent als ook een schare ervaren ouwe rotten bevindt. Zij zullen in, telkens wisselende bandsamenstellingen, het podium bemannen en bevrouwen om diverse hoogtepunten uit the Roaring Nighties ten gehore te brengen.

In het verleden leverde dit telkens een bomvol huis met enorm veel sfeer en een feest van herkenning op. Een feestje waarin zowel de 20-plusser als de 65-minner zich zal herkennen. Dat dit ook deze keer weer het geval zal zijn, staat buiten kijf. Immers, the local music-scene zal er ook deze avond weer in slagen om het Mafcentrum een avondje helemaal boven zijn wimpers te laten gaan. Wordt dus een avondje ouderwets slempûh, stoempûh en snot voor de ogûh werkûh. Zorg dat je erbij bent.

De zaal gaat open om 20.30 uur en de entree bedraagt zoals gewoonlijk € 5,-.

See you there!

Volg het Mafcentrum

facebook mafcentrumtwitter mafcentrumgoogle+ mafcentrum

KIDZZ en Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het prject KIDZZ & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoedevrij.

Lees meer over dit bijzondere project

Zo veelzijdig...

 • Het Mafcentrum

  Van kippenhok tot leukste uitgaansgelegenheid van de regio De meeste van onze vrijwilligers kunnen zich de tijd niet meer herinneren Lees meer
 • Concerts

  Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de Lees meer
 • KVW Mafbeheer

  Tijdens het jaarlijkse KinderVakantieWerk staat Maasbree een week lang op zijn kop. Alle kinderen in Maasbree mogen hieraan mee doen Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5