23 mei: Bökkers in Mafcentrum Maasbree, onvervalste boerenrock

In 2014 heeft mede op initiatief van een aantal liefhebbers van de band Normaal in samenwerking met het Mafcentrum het eerste optreden van de Bökkers plaatsgevonden. Deze band is begonnen vanuit de achterhoek en mag inmiddels wel de kwalitatief beste coverband van Normaal worden genoemd. Echter is de Bökkers meer dan Normaal, inmiddels hebben ze een duidelijke eigen koers gekozen met een mix van stevige dialectrock aangevuld met vleugjes country en plattelandspunk; gortdroog, super strak en vol met sprekende teksten over eerste levensbehoeftes als drank en vrouwen. In feesttenten, op rockfestivals als de Zwarte Cross, in zalen, in een gevangenis, bij Giel Beelen op 3FM, een uitverkocht Paradiso, zelfs de kelder van het Mafcentrum is dus niet meer veilig. Afgelopen jaar in het Mafcentrum was het al bijna uitverkocht huis: springende en høkende boeren, zwetend barpersoneel, een gastoptreden van de Woeste en veel bier.


Bökkers is:

  • Hendrik Jan Bökkers: zang, gitaren
  • Erik Neimeijer: zang, gitaren, orgel, bluesharp
  • Arjan Pronk: bass
  • Jeroen Hobert: drums

En 23 mei is het weer zover!! Het Mafcentrum heeft, ondanks de groei aan populariteit, wederom Bökkers weten vast te leggen voor een nieuw spetterend optreden. In het voorprogramma zullen Ponies Galore optreden: The Ultimate Partyband. Vijf mannen die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Met nummers van vroeger tot nu gegarandeerd een super begin van deze boeren-rockavond.

Aangevuld met DJ Sjoerd die tussen de optreden nog ouderwetse knallers zal laten horen is dit voor de (boeren)rockers een avond die je niet kunt laten lopen.

Scroll naar boven