Concerts

Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de C.C. ligt in het promoten en mogelijkheden scheppen voor met name regionale-, maar ook soms nationale- en internationale popmuziek in de brede zin. We doen dit middels de inzet van uitsluitend vrijwilligers en zonder subsidieregelingen.

Onze programmering is zeer breed en voornamelijk gericht op 13+ publiek. Zowel pop/rock-, dance-, wereld-, blues-, folk- theater- cabaret, kinderacts etc. worden geregeld geboekt. Wij programeren acts voor onze zaal, (500 personen) en ons cafe (80 personen). Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Wij promoten en scheppen mogelijkheden voor met name lokale-, regionale-, maar ook soms nationale- en internationale popmuziek in de brede zin. We doen dit middels de inzet van uitsluitend vrijwilligers.

Er zijn zowel gratis concerten alsook concerten met entree in het Mafcentrum. Soms werken we met voorverkoop. Mafcentrum-medewerkers (vrijwilligers Mafcentrum) komen voor een speciale prijs binnen. We werken niet met vaste aanvangstijden van concerten, en de duur van concerten staat niet altijd vast.   

Informatie hierover is altijd terug te vinden op deze site en de facebookpagina Mafcentrum Maasbree. Om een indruk te krijgen van wat er al die jaren bij ons op de planken heeft gestaan verwijzen graag naar onze “Wall Of Fame”.

Voor vragen, optredens demo’s etc kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bericht komt dan bij  juiste programma-medewerker terecht.

Vanwege de vele aanbiedingen die we krijgen, lukt het ons niet altijd om te antwoorden.

Volg het Mafcentrum

facebook mafcentrumtwitter mafcentrumgoogle+ mafcentrum

KIDZZ en Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het prject KIDZZ & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoedevrij.

Lees meer over dit bijzondere project

Zo veelzijdig...

 • Het Mafcentrum

  Van kippenhok tot leukste uitgaansgelegenheid van de regio De meeste van onze vrijwilligers kunnen zich de tijd niet meer herinneren Lees meer
 • Concerts

  Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de Lees meer
 • KVW Mafbeheer

  Tijdens het jaarlijkse KinderVakantieWerk staat Maasbree een week lang op zijn kop. Alle kinderen in Maasbree mogen hieraan mee doen Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5