Jeugdvesteloavend

De Jeugdcarnaval in Maasbree is opgericht in 1960. In de beginjaren, viel het onder de hoede van Jong Nederland Maasbree. Vanaf 1973 is het Mafcentrum het thuishonk geworden van de Jeugdcarnaval.

De Jeugdcarnaval wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Deze zetten zich gedurende de carnavalsdagen en de maanden die er aan voorafgaan voor 111% in om de jeugdprins of –prinses, zijn of haar adjudanten en de jeugdraad een onvergetelijke carnaval te bezorgen. 

Een net zo belangrijke functie is de carnaval in Maasbree een extra dimensie te geven door het jeugdig enthousiasme dat de jeugdraad en zijn trio uitstraalt. Verder hoopt de organisatie van de jeugdcarnaval bij te dragen aan de bevordering van de betrokkenheid van de jongeren bij het verenigings- en uitgaansleven in Maasbree.

Wil jij zelf graag een keer deel uitmaken van de Jeugdcarnaval, als vrijwilliger of als jeugdraad? Dit kan! Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongeren vanaf ±15 jaar kunnen zich opgeven als jeugdraad.

Volg het Mafcentrum

facebook mafcentrumtwitter mafcentrumgoogle+ mafcentrum

KIDZZ en Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het prject KIDZZ & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoedevrij.

Lees meer over dit bijzondere project

Zo veelzijdig...

 • Het Mafcentrum

  Van kippenhok tot leukste uitgaansgelegenheid van de regio De meeste van onze vrijwilligers kunnen zich de tijd niet meer herinneren Lees meer
 • Concerts

  Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de Lees meer
 • KVW Mafbeheer

  Tijdens het jaarlijkse KinderVakantieWerk staat Maasbree een week lang op zijn kop. Alle kinderen in Maasbree mogen hieraan mee doen Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5