Spokentochten

Het Mafcentrum organiseert ieder jaar spokentochten in Maasbree. Het begon ooit als een ludieke actie voor de burgers en verenigingen uit Maasbree. Laten we vooral op een plek de spokentocht organiseren, dan kunnen we er meer van maken en profiteert de hele gemeenschap er van. Sindsdien zijn de spokentochten enorm in trek voor burgers en verenigingen in Maasbree, en ook voortgezet onderwijs, burgers en verenigingen in Peel en Maas en Venlo.

Ieder jaar worden in het dorpje Maasbree in een nacht enkele ongure types gesignaleerd. Als de ochtend aanbreekt worden er in de bossen alleen maar bloed en enkele botresten gevonden. Er gaan geruchten rond dat de burgers rond middernacht een soort gejank hebben gehoord, terwijl er aan de horizon een “volle maan” door de bossen scheen!

Een nachtmerrie of werkelijkheid? Ga met ons mee op avontuur!

Dit jaar worden wederom spokentochten in Bree georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 31 oktober 2015 en 14 november 2015. De spokentocht is bedoeld voor alle geïnteresseerden vanaf 12 jaar en ouder. Na de spectaculaire spokentocht is er nog de mogelijkheid gezellig na te borrelen in het Mafcentrum.

De spokentocht kost € 8,50 per persoon inclusief 2 consumpties. Voor groepen zijn arrangementen mogelijk op aanvraag. Iedereen kan zich in een groepje of individueel opgeven.

Meer informatie is te krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoonnummer 0613247120 .

Inschrijven is mogelijk tot 16 oktober 2015. Opgave is verplicht door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg het Mafcentrum

facebook mafcentrumtwitter mafcentrumgoogle+ mafcentrum

KIDZZ en Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het prject KIDZZ & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoedevrij.

Lees meer over dit bijzondere project

Zo veelzijdig...

 • Het Mafcentrum

  Van kippenhok tot leukste uitgaansgelegenheid van de regio De meeste van onze vrijwilligers kunnen zich de tijd niet meer herinneren Lees meer
 • Concerts

  Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de Lees meer
 • KVW Mafbeheer

  Tijdens het jaarlijkse KinderVakantieWerk staat Maasbree een week lang op zijn kop. Alle kinderen in Maasbree mogen hieraan mee doen Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5