TWP


TWP is een ontmoetingsplek voor jong en oud, ontstaan in 2013 uit de behoefte van jongeren en volwassenen die geen plek hebben om naartoe te gaan. Het is een plek voor iedereen die vastgelopen is, die het even niet meer weet of even iets extra’s nodig heeft. TWP is laagdrempelig voor mensen die behoefte hebben aan contact, afleiding en overdag een invulling willen geven aan hun vrije tijd. Passend binnen het imago van het Mafcentrum; alles kan in een veilige omgeving waar iedereen mag en kan meedoen. 

TWP is een creatieve plek waar men zich thuis voelt en waar iedereen welkom is. Vanuit deze plek gaan we samen op zoek naar ieders talenten, interesses en vooral de mogelijkheden. Daarin is alles mogelijk; muziek maken, dansen plaatjes draaien, houtbewerking, spelletjes spelen, schilderen, samen koken, tuinieren en nog veel meer. TWP kun je omschrijven als groeiplatform, waar je sociale contacten kunt opdoen, gewerkt wordt aan vaardigheden, om eventueel later zoveel mogelijk deel te nemen aan reguliere voorzieningen, zoals werk, studie, vrijwilligerswerk. Bezoekers met vele achtergronden komen in contact met elkaar en kunnen hier terecht met hun persoonlijke hulpvraag. De gezamenlijke kracht van bezoekers helpt om vaardigheden te ontwikkelen. 

Er hangt een positieve sfeer, gezelligheid en respect voor elkaar staan voorop. Bij TWP mag je jezelf zijn en iedereen is gelijk!
Vanuit een positieve benadering proberen we iedereen een basis mee te geven waarop men verder kan bouwen buiten de TWP.

De TWP is een collectieve voorliggende voorziening in gemeente Peel en maas. Dat wil zeggen dat er voor het bezoeken van de TWP geen toestemming of doorverwijzing nodig is van de gemeente of van een andere instantie. Iedereen is welkom.

Voor meer info:
Website: www.twpmafcentrum.nl
Telefoonnummer: 06 41757023
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg het Mafcentrum

facebook mafcentrumtwitter mafcentrumgoogle+ mafcentrum

KIDZZ en Armoede

Ook in de gemeente Peel en Maas groeien er enkele honderden kinderen op in (verborgen) armoede. Vanuit het Mafcentrum wordt het prject KIDZZ & Armoede uitgevoerd in samenwerking met het SKANfonds, gemeente Peel en Maas en klankbordgroep Peel en Maas 2020 armoedevrij.

Lees meer over dit bijzondere project

Zo veelzijdig...

 • Het Mafcentrum

  Van kippenhok tot leukste uitgaansgelegenheid van de regio De meeste van onze vrijwilligers kunnen zich de tijd niet meer herinneren Lees meer
 • Concerts

  Het Mafcentrum werkt sinds haar begindagen met een concertcommissie, (C.C). Deze commissie is verantwoordelijk voor het programma betreffende live-acts. Doelstelling van de Lees meer
 • KVW Mafbeheer

  Tijdens het jaarlijkse KinderVakantieWerk staat Maasbree een week lang op zijn kop. Alle kinderen in Maasbree mogen hieraan mee doen Lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5