Celtic Soulbrothers – UITVERKOCHT!!

In een recordtempo zijn de kaarten uitverkocht! Binnen amper 20 minuten waren alle 500 beschikbare kaarten de deur uit!

Op 23 mei 2020, het Hemelvaartsweekend, staan De Celtic Soulbrothers weer op het podium waar het op 10 december 1988 allemaal begon, de zaal van het Mafcentrum. Één keer eerder, in 2008, verrasten ze de fans al eens door in originele bezetting een ‘eenmalig’ reünie optreden te geven. Alle verwachtingen maakten ze waar, op één na… want bij ‘eenmalig’ blijft het niet.

Oe lalalalala, ze zijn terug!
Twaalf jaar na dat iconische optreden in 2008 en maar liefst 32 jaar na het eerste ‘eenmalige’ optreden gaan ze het gewoon weer doen en jij kunt, nee gáát het meemaken. De eerste kaarten, voor wat ongetwijfeld een onvergetelijke avond wordt, worden op zaterdag 23 november (tijdens Memphis Maniacs) verkocht bij het Mafcentrum. In de voorverkoop zijn de kaarten € 10,- per stuk. Toch het risico nemen? Op 23 mei, aan de kassa, zijn de kaarten € 12,50 per stuk.

En dat alles in hét jubileumjaar van het Mafcentrum. We vieren in 2020 namelijk ons 50-jarig bestaan. Daarover binnenkort veel meer…

Tot het gaatje…
In december 2000 viel het doek voor een illuster muziekgezelschap. Wat begon in het Mafcentrum als een eenmalig optreden van ‘Trouwens & the Celtic Soulbrothers and sisters’ eindigde met meer dan 150 optredens in binnen- en buitenland, de cassette “Moos” met dialect nummers, 2 cd’s, Promsnight optredens met fanfare St. Aldegondis en diverse radio optredens. Tijdens de optredens van de Celtic Soulbrothers gebeurt er altijd wel iets. Aan de Celtics zal het niet liggen. Zij stoppen pas als iedereen ‘om’ is. De fanschare moest er toen acht jaar op wachten tot de lokale helden in 2008 weer het podium zouden betreden, maar hun geduld werd rijkelijk beloond. Met “Everybody”, “Poud Mary”, “Shout”, “Think” en vele andere krakers in het repertoire zal het de Celtic Soulbrothers wederom beslist lukken.

Scroll naar boven