Appeltjes van Oranje

Jongerencentrum Mafcentrum in de race voor nominatie Appeltjes van Oranje 2016

Stemweek start maandag 7 december om 09.00 uur

Maasbree – Jongerencentrum Mafcentrum strijdt met negen andere ontmoetingsruimtes uit de regio om een plek bij de genomineerden voor de Appeltjes van Oranje 2016. Het Nederlandse publiek kan ieder jaar meestemmen op zijn of haar favoriet in de regio. Jongerencentrum Mafcentrum roept daarom iedereen op om op hen te stemmen. Dat kan van maandag 7 december 09.00 uur tot en met zondag 13 december 2015 op www.oranjefonds.nl/appeltjes. In mei 2016 reikt Koningin Máxima voor de veertiende keer de Appeltjes van Oranje uit.


De Appeltjes van Oranje is een jaarlijkse prijs van Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven die groepen mensen samen brengen. Dit jaar draait de zoektocht om gemeenschappelijke voorzieningen die worden beheerd en gerund door vrijwilligers. Jongerencentrum Mafcentrum is één van de 10 overgebleven kandidaten in regio Nederland Zuid. Het Mafcentrum is een sociaal cultureel jongerencentrum dat een bijdrage levert aan de sociaal cultureel maatschappelijke ontwikkeling van de kinderen, jongeren, (jong-)volwassenen woonachtig in gemeente Peel en Maas en de omgeving Limburg Noord.

Jongerencentrum Mafcentrum roept iedereen in de regio op om te stemmen op Jongerencentrum Maasbree. Bart Colbers vertelt: “Mafcentrum bestaat al 45 jaar en is een 100% vrijwilligers organisatie. Dus stem op ons’. De prijs bestaat uit een geldbedrag van €15.000,- en een bronzen Appeltje van Oranje, gemaakt door Prinses Beatrix. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Scroll naar boven